De beste zorg

Ons team van personeelsleden, vrijwilligers en stagiairs zet zich dag in, dag uit in om de beste zorg te bieden voor onze gasten.

Personeel

Elke dag zet een team van ruim 90 personeelsleden zich in om de beste zorg te kunnen bieden aan onze cliënten in onze verschillende regionale ‘poelen’. Op dit moment hebben wij geen vacatures. Zodra we nieuwe jobaanbiedingen hebben, worden deze op deze pagina toegevoegd evenals op onze facebook pagina. Hou ons dus zeker in de gaten!

De Poel medewerkers
De Poel

Vrijwilligers

In de Poel zijn we steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons begeleidend personeel kunnen ondersteunen bij activiteiten, uitstappen, of om gezelschap te bieden aan onze gasten. Hebt u wat tijd over, hebt u het hart op de juiste plaats en kijkt u ernaar uit onze gasten te leren kennen? Dan moet u ons zeker contacteren en nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U stuurt best een mailtje naar administratie@vzwdepoel.be en we behandelen uw vraag zo snel mogelijk.

Stagiairs

Student-stagiaires zijn meer dan welkom in de Poel. Bent u student en op zoek naar een stageplaats binnen onze sector? Dan kan de Poel iets voor u zijn en kunnen we samen met jou op zoek naar de meest geschikte opdracht om optimaal te kunnen inspringen op jouw leerdoelen. Contacteer ons gerust via administratie@vzwdepoel.be

Wilt u graag meer informatie omtrent ons medewerkersbeleid en de mogelijkheden om ons als collega, vrijwilliger of stagiaire te ondersteunen, aarzel dan niet ons te contacteren via administratie@vzwdepoel.be.

werken bij De Poel