Skip to main content

Krok & Ko (en de Tofste Trooperdroom!)

By oktober 5, 2022december 5th, 2022Inzamelingsactie, Verhalen uit de poel

Sinds geruime tijd dromen we van een eigen uitbating waarbij we in eigen regie, in samenwerking met onze gasten, een bijzondere ontmoetingsplek kunnen creëren.

Na de positieve reacties op onze zomer pop-up bar in Itterbeek, dachten we: “Dit verhaal smaakt naar meer!”

Uit deze droom ontstond KROK & KO: een krok en koffie bar waar iedereen welkom is voor een babbel en een lach. We willen er vooral een warme sfeer creëren die uitnodigt tot connectie en interactie, waarbij we onze gasten en bezoekers zichzelf kunnen laten zijn, zonder filters.

Onze droomlocatie hebben we intussen al gevonden: een sfeervol en karaktervol pand gelegen te Kerkstraat 55, 1701 Itterbeek. Maar er is nog veel werk aan de winkel om van KROK & KO een succesverhaal te maken.

Zo is de huidige keuken niet geschikt voor onze gasten met een beperking. Om de keuken zo toegankelijk mogelijk te maken en onze gasten de kwaliteit te kunnen bieden die ze verdienen en nodig hebben, kunnen we dus extra financiële steun gebruiken.

Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Tot en met zaterdag 15 oktober kunnen jullie stemmen op de Tofste Trooperdroom. Hiermee maken we kans om maar liefst 5000 euro te winnen waarmee we de keuken kunnen verbouwen.

Dus… geef ons een duwtje in de rug en help ons om onze droom waar te maken!

https://trooperdroom.be/nl/trooperdromen/depoel