Een groenten- en fruitbox, vers van bij de lokale boer, seizoensgebonden en elke week of tweewekelijks aan huis geleverd op zaterdag.

Hiermee maakt u het voor ons mogelijk om verder te blijven werken aan de warme zorg die wij dagelijks bieden aan onze cliënten.

De Gezonde Box

Een box gevuld met groenten en fruit, vers van bij de lokale boer en met veel zorg en liefde ingepakt door onze gasten. Samen met onze gasten leveren wij deze gezonde box tot op de stoep bij u thuis op zaterdag. U kan kiezen voor een wekelijkse of tweewekelijks levering. Het gaat steeds over een box met groenten én fruit.

Bestelmogelijkheden van de Gezonde Box

We starten met een eerste proefbestelling van 2 leveringen. U kan zelf kiezen of deze wekelijks of tweewekelijks geleverd wordt.
Nadien is een abonnementsformule per maand mogelijk. Ook hierbij kan u zelf kiezen voor een wekelijkse of een tweewekelijkse levering.
Per goed gevulde box met verse groenten en fruit betaalt u €25. En dus voor deze proefbestelling betaalt u €50 (2 leveringen).

De groenten en fruit worden geleverd in een houten herbruikbare box. Als u na de proefbestelling zou instappen in een maandelijkse abonnementsformule, dan vragen we voor deze houten kist een kleine bijdrage als waarborg. Als u niet zou overgaan naar een abonnement, dan rekenen we erop dat u de houten box ongeschonden terug kan brengen naar ons zodat we er andere bestellers kunnen mee bedienen.

Hoe de eerste keer bestellen?

U kunt uw gezonde box ten voordele van De Poel bestellen door simpelweg een order te plaatsen op onze webshop https://vzw-de-poel.stamhoofd.shop/GezondeBox. U kan betalen via Bancontact.

De eerste leveringen gaan van start op zaterdag 13/03/2021. Om op zaterdag 13/03/2021 uw bestelde box te kunnen ontvangen, moet u ten laatste op de daaraan voorafgaande maandag 08/03/2021, uw bestelling en betaling in orde brengen via onze webshop. Enkel op tijd geplaatste en betaalde bestellingen worden geleverd.

BESTELLEN